platypus-down-under.reismee.nl

Australië 3  Cervantes naar Geraldton

Vandaag eerst nogmaals naar de Pinnacles Desert gereden. Wat een hitte, maar wat overweldigend mooi weer.  Het is echt een woestijn en niet slechts in naam. Hoewel redelijk druk toch goed te lopen tussen de Pinnacles. Het is zo onaards dat gebied. Je verwacht constant aliens tegen te komen maar minimaal kangeroes, emus, slangen, hagedissen ….. nee hoor niets daarvan veel te heet en te druk. Oh wacht we hebben een skippy gezien op de terugweg!

We hadden overigens ook al wel wat aan lokaal schoons gezien, niet te veel maar toch. Bij zonsondergang de vorige avond liep er ineens een emu tussen de Pinnacles en stond er een skippy vlak voor onze afslag. Het is echter te heet overdag om de beesten in veelvoud voorbij te zien trekken, jammer maar waar. En hoe verder we naar het noorden komen hoe warmer het gaat worden.

Geraldton, tja Geraldton wat ga ik hierover schrijven???? Driemaal niks is de beste omschrijving. Het is een plaats om boodschappen te doen, verder is er niet veel te doen. Wij hadden een camping buiten Geraldton en eigenlijk best wel een aardige. Midden in de natuur aan een enorm mooi binnenmeer dat slechts door strand gescheiden werd van de Indische Oceaan. Er zaten Pelikanen maar die kom je in Australië ongeveer even vaak tegen als Emus en Kangeroes. Het is de camping van oudjaar! We hebben  inderdaad boodschappen gedaan in Geraldton en even langs het strand gelopen en daarna nog een rondje periferie Geraldton om vervolgens de camping op te zoeken. Oudjaar is slapend aan ons voorbij gegaan ….. echt niets gehoord hoewel we later begrepen dat er aardig gedronken was. Het is inmiddels zo warm dat je de camper niet meer koel krijgt zonder airco. Slechts even aan om de ergste warmte er uit te krijgen en dan heerlijk zweten ……hmmmmm.

Reacties

Reacties

Chris

Al dat luie zweet moet er een keer uit, zeg maar.
Hadden jullie niet eerder internet, of geen tijd?

Mars en Joop Boon

Geen tijd gemaakt en vaak slecht internet.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!