platypus-down-under.reismee.nl

Via Adelaide op weg naar Flinders Rangers

Vannacht een enorme storm op Kangaroo Island. De camper stond te schudden en je at constant het zand dat door alle kieren de camper in kwam. Ineens viel de wind weg en kwamen er sterren om vervolgens een schitterende zonnige ochtend te voorschijn te toveren. We hadden de boot van 8.30 uur en binnen het uur stonden we weer op het vaste land. Niet dat de boot niet tekeer ging overigens!!! De wind bleek op zee nog vrij spel te hebben en de kotszakken werden door meerdere mensen gebruikt (nee wij niet). Een uur later reden we Adelaide in om vervolgens eerst een stop te maken bij een bandenspecialist, met een nieuwe reserveband konden we vervolgens na een halfuur vertrekken om bij de McDo wat verhaaltjes het net op te slingeren. Foto's komen nog, de verbinding was trager dan het vet waarmee McDo de mensen vet mest. Na deze stop de weg weer op om Adelaide aan de noordkant te verlaten. Inmiddels zitten we in Port Pirie, een plaatsje in de Southern Flinders Ranges. Het land is al aardig kaal aan het worden en begint outback verschijnselen te krijgen. Morgen verder de Ranges in. O ja we hebben bloedheet weer, zonnig en tussen de 35 en 39 graden! Ja we vinden het beide erg lekker en leven nu pas echt buiten.

Reacties

Reacties

Daniel

Het begint onschuldig met koffie bij de McDo, maar voordat jullie er straks zelf erg in hebben, zitten jullie 'zwaar' aan de Happymeals (met cadeautje).......

Ron

En toen hadden jullie het enkele dagen eerder gestelde doel bereikt: Kangaroo Island EN Flinders Ranges. Vervelend van het zand happen trouwens... Gelukkig zijn jullie nu op een plek waar jullie wel lekker buiten kunnen zijn, met mooi weer en al; ben benieuwd naar de plaatjes, zag al dat er nieuwe zijn en ga zo kijken :-) Overigens staat er nauwelijks iets over Adelaide; hebben jullie die stad niet aangedaan, komt dat nog, of slaan jullie dat gewoon over?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!