platypus-down-under.reismee.nl

Melbourne

Healesville staat op het programma en vanmiddag St.Kilda. Toen Mars het gisteren ter sprake bracht ontstond er enige hilariteit! St. Kilda is de hoerenbuurt, maar ook een erg mooie buurt aan zee. We gaan het zien.

Melbourne heeft een raar zeeklimaat. Gisteren veel wind met toch in de zon 25 graden, vandaag zwaar bewolkt en net 19 graden en voor overmorgen staat 35 graden gepland, we missen net de regen want anders hadden we het helemaal beleefd. Volgens de inwoners hier beleef je Melbourne pas als je van 35 graden naar een forse regenbui gaat binnen één uur. Enfin, we gaan het beleven.

Reacties

Reacties

Daniel

Beste Aussies,

Shanah Tova !!

Het is weer geweldig om de verhalen te lezen. Het is net alsof je het vanuit Leiden zelf beleefd. Ben ook reuze benieuwd naar foto's....

nicoleddy

Selamat! En hoe was het aan zee? We leven mee dus nog lekker genieten samen! Waar blijven de foto's? Klaarblijkelijk wil jullie achterban in Nl zich visueel pijnigen door de aanblik van zomerkledij, hoge temperatuur, zon en blote benen. Schril contrast met de _2 hier in het Noorden. Voorlopig nog geen korte broek voor mij...ik ga vanmiddag een nieuw gipsarmpje halen. Bij deze een groet aan de Flying doctors aldaar! (vond ik vroeger een geweldige serie!) Liefs

Ron

En, Melbourne beleefd?

Rosse buurt, vooryuit, zolang jullie zelf maar niet gaan ouwehoeren (of is het daar inmiddels te laat voor)...

Hugo

Als je de meest fantastische st-jacobs schelpen van deze aardbol wil eten moet je naar de vismarkt van Melbourne gaan. Als je begint te eten ga je nooit meer weg !!!
Leuk jullie verhalen te lezen, komen weer goede herinneringen opborrelen.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!